Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
ARTEŠKI BUNAR PREDSTAVLJA OBRADU PJESME NATAŠA IZ 80-IH
07.07.2016 ARTEŠKI BUNAR PREDSTAVLJA OBRADU PJESME "NATAŠA" IZ 80-IH
Tamburaški sastav Arteški bunar vraća se na glazbenu scenu nakon punih sedam mjeseci obradom pjesme "Nataša". Ovaj veliki hit grupe Posljednja igra leptira iz osamdesetih na jučerašnjoj je premijeri u emisiji Glazbeni show Dalibora Petka zazvučao totalno drugačije uz tamburu. Pjesmu koju su originalnu napisali Dragomir Bulić i Nenad Radulović poslušajte na SoundCloudu: https://soundcloud.com/show-1/arteski-bunar-natasa

Dečki iz Tamburaškog sastava Arteški bunar snimili su i spot koji ćete uskoro moći premijerno pogledati u programu CMC televizije.

Pop, rock i tambura, od Bacha do sevdaha. Tako ovi simpatični momci iz benda Arteški bunar opisuju svoje sviranje i pjevanje. "Savršena je to kombinacija tambure i modernog zvuka i tu ima za svakog ponešto", dodaje Marko Funarić, pjevač sastava. Dečki su kreatori najboljih atmosfera po koncertima, domjencima, svatovima, a cijelo ljeto bit će im radno.

Đakovački tamburaški sastav Arteški bunar djeluje od 2007. godine od kada su se uspješno predstavili na brojnim poznatim tamburaškim festivalima, poput onih u Požegi, Kutjevu, Županji te Slavonskom Brodu. Popularnost su stekli i učestalim pojavljivanjem u glazbenom serijalu "Lijepom našom", a posebno je zapažena njihova pjesma "Ljubav dajem ništa drugo nemam" s kojom oduševili publiku. Poznati su i po tomu što odlično na tamburama sviraju hitove grupe Abba, zatim Toma Jonesa, Bon Jovija i druge.

Pjesmu "Nataša" preuzmite na: singlovi.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved