Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
BORIS ŠTOK I YAYA SNIMILI ODLIČAN DUET OVE MISLI
15.11.2016 BORIS ŠTOK I YAYA SNIMILI ODLIČAN DUET "OVE MISLI"
Boris Štok, skladatelj, tekstopisac i pjevač grupe Quasarr, započinje novu fazu svoga rada singlom "Ove misli" u kojem kao vokal gostuje Yaya iz Jinxa.

Pjesma "Ove misli" prvi je Borisov korak prema samostalnom albumu planiranom za 2017. godinu. On je ujedno autor glazbe i teksta te potpisuje produkciju pjesme, dok je u aranžmanu sudjelovao Sandi Bratonja (Urban & 4). Materijal je snimio Matej Zec u G.I.S. Studiju, a miksao Kevin Paul u Mute/Miloco studiju u Londonu. Prepoznatljiv vokal, koji je od prvog pojavljivanja grupe Quasarr unio nevjerojatnu prepoznatljivost i svježinu na regionalnu glazbenu scenu, uz jednako originalan autorski potpis, najveći je adut s kojim Štok pokreće solo karijeru.

Yayino gostovanje u singlu "leglo" je spontano, brzo i obostrano ugodno. "Pjesma pršti energijom i melodijom. Glasovi nam od prvog takta  funkcioniraju kao 'jedno tkivo', kao da obje osobe proživljavaju istu emociju. Mislim da se Yaya bojom glasa super uklopila u priču. Htio sam da pjesma u tom kontekstu nije tipičan duet, a vjerujem da smo to i postigli",  opisao je Boris Štok rad s Yayom na skladbi koja će ipak donijeti zvučni i lirski odmak od dosadašnjih radova.

Vizualni identitet projekta osmislila je i realizirala Vanja Talaj, uključujući i odličan lyric video koji možete pogledati na: https://www.youtube.com/watch?v=_ECYPCPOkPU. Estetiku fotografije i video materijala karakterizira kontrast hladnih i toplih motiva čime se želi dobiti intiman ugođaj koji se stapa s glazbom.

Boris Štok je suosnivač i dugogodišnji član višestruko nominirane i nagrađivane grupe Quasarr u kojoj je djelovao kao autor tekstova, koautor glazbe i glavni vokal. S grupom je snimio tri albuma - "Quasarr", "Propaganda" i "Sjene" – koje su pratili izuzetno uspješni singlovi "Ti", "Arpeggio/Vrati mi", "Propaganda", "Sjene", "Ljubav" i brojni drugi. Upravo pjesma "Ljubav" u kojoj je gostovala Josipa Lisac osvojila je Porin za Najbolju vokalnu suradnju. S Vedranom Križanom je 2008. godine osnovao projekt Manofon i objavio dva izdanja - "Tv um" i "2", a najpoznatije skladbe bile su "Ovisnik, zvuk", "Ono što već znam", "Ti bi to" i "Trag". Kao pjevač, autor tekstova i koautor glazbe surađivao je s mnogim renomiranim izvođačima kao što su Josipa Lisac, Mrle & Ivanka, Henry Radanović, grupa Rivers, Marko Tolja, Zoran Predin i grupa Nola.

"Želio sam promjenu, samostalnost i kreativni zaokret. Napraviti odmak od dosadašnjeg rada. Imam puno novih ideja i gomilu pozitivne energije koju želim pretvoriti u glazbu", motivi su koji stoje iza Štokovog samostalnog umjetničkog angažmana i prestanka rada s grupom Quasarr.

Pjesmu "Ove misli" potražite na: singlovi.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved