Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
KLAPA PUNTAMIKA SLAVI LJUBAV U NOVOM SINGLU MOJA LJUBAV NAJVEĆA
29.11.2016 KLAPA PUNTAMIKA SLAVI LJUBAV U NOVOM SINGLU MOJA LJUBAV NAJVEĆA
Popularna zadarska klapa "Puntamika" objavila je novi spot za pjesmu "Moja ljubav najveća". Za ovu ljubavnu pjesmu koja će sigurno biti rado izvođena i slušana glazbu je napisao Denis Maričić, tekst supotpisuju Denis Maričić i Nada Culeta, a za sjajan aranžman se pobrinuo Marin Seko.

Spot koji je premijerno prikazan na CMC televiziji i Dalmatinskom portalu pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=3D5LXao7isM

Novi singl "Moja ljubav najveća" pjesma je protkana ljubavnom tematikom u čijem tekstu će se sasvim sigurno pronaći svi zaljubljenici. Ovom strastvenom ljubavnom pričom Klapa Puntamika nastavlja hrvatskoj glazbenoj javnosti predstavljati vrlo uspješan album "Tija bi te svojom zvat'". Na albumu se nalazi 13 pjesama, a osim suradnje s Mladenom Grdovićem, klapa je surađivala i sa zadarskim rock bendom Septemom, kao i s legendarnom Crvenom Jabukom. Album je sniman u studiju Ivana Granacarića, a produkciju potpisuju Denis Maričić koji je ujedno autor i koautor gotovo kompletne glazbe i teksta na albumu te Marin Seko koji aranžerski potpisuje polovicu albuma. Fotografije na albumu potpisuje Filip Brala.

Nakon obrade legendarnih "Očiju boje lavande" te hitova "Lipa i divlja", "Plavi anđele" i "Još me bura Velebitom nosi" te suradnje s Crvenom Jabukom u hitu "Ode Žera u mornare", klapa Puntamika pjesmom "Moja ljubav najveća" nastavlja oduševljavati sve brojnije obožavatelje vrhunske klapske pjesme. Osnivač klape Puntamika i autor većine pjesama sa albuma je Denis Maričić Dendo, poznat i kao frontmen nekad popularnog benda Pino i Denis.

Novi singl preuzmite na: singlovi.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved