Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
OBJAVLJEN ALBUM NAJVEĆIH STAROGRADSKIH HITOVA U INSTRUMENTALNIM VERZIJAMA - ZLATNI HITOVI 9
02.12.2016 OBJAVLJEN ALBUM NAJVEĆIH STAROGRADSKIH HITOVA U INSTRUMENTALNIM VERZIJAMA - "ZLATNI HITOVI 9"
Cijenjeni glazbenik Krunoslav Dražić i sve angažiraniji producent Tihomir Ivanetić aktualizirali su popularne starogradske pjesme u instrumentalnim izvedbama Rockoko Orchestra na albumu "Zlatni hitovi 9".

S obzirom na uistinu impresivnu starogradsku glazbenu baštinu, odabir 14 instrumentala, koliko sadrži ovaj jedinstveni album, nije bio nimalo lagan zadatak za producenta Tihomira Ivanetića. "Miruj, miruj, srce moje", "Ima dana", "Kad bi ove ruže male", "Ti bi htjela pjesmom da ti kažem", "Blijedi mjesec", "Jesenje lišće", "Nekad sam i ja volio plavo cvijeće", "Ne vrijedi plakati", "Na te mislim", "Tiho noći, moje zlato spava", "Jesen stiže, dunjo moja" samo su neke od legendarnih, desecima godina izvođenih pjesama kojima je Krunoslav Dražić podario sasvim novo ruho osmislivši maštovite aranžmane, a vrhunski je odsvirao i sve tambure na albumu.

Tihomir Ivanetić producirao je jedno od najboljih ovogodišnjih izdanja, album starogradskih pjesama "Tko je, srce, u te dirn'o" maestralnog Jacquesa Houdeka, dok je 2014. godine u njegovom studiju Ivanetic Sound snimljen odličan album "Ljepote takve nij" koji je Jacquesu Houdeku i Arsenu Dediću osigurao dvije nominacije za Porin u kategoriji najbolje muške izvedbe. Pjesme s oba spomenuta albuma u instrumentalnim izvedbama sada su se našle na albumu "Zlatni hitovi 9", što je dokaz da publika voli i cijeni neprolaznu kvalitetu tih lijepih, tradicijom protkanih pjesama koje vraćaju u neko bezbrižnije vrijeme.

Album "Zlatni hitovi 9" možete kupiti po cijeni od 59 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa, kao i na sljedećim poveznicama:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=863559
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1178556833
Amazon: http://amazon.com/ZLATNI-HITOVI-ROCKOKO-ORCHESTRA/dp/B01N2O9IXN/ref=sr_1_1_twi_aud_1?ie=UTF8&qid=1480603168&sr=8-1&keywords=rockoko
Deezer: http://deezer.com/album/14613412


Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved