Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
ADESTE FIDELES TEREZE I JACQUESA FRANCUSKI LE PODCAST JOURNAL UVRSTIO MEĐU NAJLJEPŠE BOŽIĆNE PJESME
27.12.2016 ADESTE FIDELES TEREZE I JACQUESA FRANCUSKI LE PODCAST JOURNAL UVRSTIO MEĐU NAJLJEPŠE BOŽIĆNE PJESME
Prekrasnu božićnu himnu "Adeste fideles" u izvedbi Tereze Kesovije i Jacquesa Houdeka, redakcija francuskog „Le Podcast Journal“ uvrstila je među najljepše božićne pjesme na svijetu. Jedinstveni božićni duet naših dvoje sjajnih glazbenika tako se našao na listi pjesama u izvođenju najboljih svjetskih interpreta poput Luciana Pavarottija, Mariah Carey, Roberta Alagna, Jonas Kaufmanna, Céline Dion, Les Stentorsa, Nane Mouskouri, Elvisa Presleya, Joe Dassin i ostalih.

Video spot za ovu svevremensku božićnu himnu Tereza Kesovija i Jacques Houdek snimili su u prekrasnoj đakovačkoj katedrali svetog Petra koja je svojom ljepotom pridonijela čaroliji same pjesme izvedene u pratnji Tamburaške filharmonije i uz producentsku palicu Tihomira Ivanetića.

“Gospoda Ivanetić i Seletković, uz Tamburašku filharmoniju, napravili su pravo remek djelo! Ovo je izvedba kakve u svijetu nema, tambura je na poseban način ukrasila naš duet, a Jacquesov i moj glas baš su lijepo zaokružili ovu sjajnu ideju. Jacques je veliki pjevač, a osim toga je i moj divan prijatelj, stoga sam posebno sretna što će i ova suradnja ostati kao prelijepa uspomena na naše prijateljstvo!”, rekla je Tereza.

Njihova izvedba očarala je izgleda i redakciju francuskog „Le Podcast Journal“ što je potvrda odličnoj zamisli Tihomira Ivanetića i realizaciji vrhunskih glazbenika.  

Pjesmu „Adeste fideles“ potražite na singlovi.crorec.hr, a spot pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=jEmB7M6CEJo

O izvođaču
Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved