Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
FANTASTIČNI DUO THE BLONDES NOVOM PJESMOM NISI SAMA ŠALJE SNAŽNU PORUKU
24.01.2017 FANTASTIČNI DUO THE BLONDES NOVOM PJESMOM NISI SAMA
ŠALJE SNAŽNU PORUKU

"Nisi sama" novi je singl nagrađivanog kantautorskog dvojca The Blondes kojeg čine Kristina Radovčić-Kiki i Emanuela Lazarić-Ella. Nakon pjesama "Zavavek kuntenta", iznimno uspješne obrade hita "Šuti moj dječače plavi" te "Paralelni svijet" koja je proglašena najboljim kantautorskim djelom na 19. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, Kiki i Ella ponovno udružuju svoj glazbeni talent, ovoga puta inspirirane ljudima koji se ne usuđuju živjeti svoje snove.

"Iako se po naslovu tako ne čini, ovom se pjesmom ne obraćamo isključivo ženama, već svim "malim dušama" koje traže svoj put i svoje mjesto pod suncem, a ponekad im nedostaje samo mali "input" da se pokrene lavina promjene. Svatko od nas točno zna što ga sputava da postane najbolji što može i ostvari svoj maksimalni potencijal, ali rijetki smognu snage napraviti rez i okrenuti novu stranicu, bilo da se radi o poslu koji nas ne ispunjava, vezi koja iscrpljuje ili negativnim ljudima koji nas okružuju. Mnogi ostaju do kraja zaglavljeni u krivim i neispunjenim životima zbog straha od bilo kakve promjene, a zapravo je važno odlučiti se na taj prvi korak i vjerovati da kada sami odlučimo što želimo, tada su sve sile Univerzuma uz nas. Naravno, vrlo je važno sjetiti se reći Hvala. To je čarobna riječ i uvijek  imamo na čemu biti zahvalni, iako to vrlo često zaboravljamo", slikovito tekst i poruku pjesme opisuje Ella, autorica pjesme koju je aranžmanski uredio, miksao i producirao istaknuti glazbenik i aranžer Olja Dešić, dok je mastering povjeren Zoranu Švigiru (studio Šišmiš).

Stvaranju dramatičnog zvuka u kojem dominiraju gitare i gudači svojom su svirkom pridonijeli i priznati glazbenici, bubnjar Branimir Gazdik, gitarist Ivan Pešut te kontrabasist Dino Ivelja. Pjesma je jučer premijerno izvedena na Hrvatskom radiju Rijeka, a zanimljivo je da sadrži mnogo autobiografskih elemenata obzirom da su i Kiki i Ella napustile poslove za koje su akademski obrazovane jer ih nisu ispunjavali te se okrenule glazbi, svojoj istinskoj ljubavi.

The Blondes se osim glazbenim izričajem ističu i posebnošću video spotova koji prate njihove pjesme pa publici ni ovaj put ne uskraćuju vrhunski vizualni doživljaj. Kadrovi video spota koji oduzimaju dah snimani su u malom mjestu Slum iznad Buzeta čije su predivne vizure savršeno dočarale ugođaj pjesme te u robinzonskom kampu Raspadalica, a djelo je talentiranih redatelja Ire Tomić i Johna Karduma koji svojim specifičnim umjetničkim senzibilitetom uvijek daju dodatnu dimenziju pjesmama The Blondesa. Priča prati glavnu glumicu (Sonja Jurić) koja se trudi živjeti po društvenim normama i vjeruje da joj službena osoba/putokaz (Albano Vučetić) pokazuje put kojim treba ići, međutim taj put vodi u provaliju iako je popločan jastucima. Svoj put je pronašla tek kada se suprotstavila tom simbolu onoga "što se mora i što treba biti" te hodajući kroz trnje ipak pronalazi mjesto koje je tražila.

The Blondes zahvaljuju Dboki  Sound& Light, glumcima Sonji, Albanu, Neviu, Ani i Ediju te hostelu Link iz Lovrana na angažmanu, volji i trudu koje su pokazali prilikom snimanja.

Spot pogledajte na adresi: https://www.youtube.com/watch?v=I0H68gOv7mQ, a pjesmu preuzmite na: http://singlovi.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved