Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
BEČKA PREMIJERA SJAJNOG JAZZ ALBUMA SPIRITUAL MARKET VEDRANA RUŽIĆA
23.02.2017 BEČKA PREMIJERA SJAJNOG JAZZ ALBUMA SPIRITUAL MARKET VEDRANA RUŽIĆA
U subotu, 26. veljače, održat će se događaj od posebnog značaja za našu glazbu: u prestižnoj Cars & Arts, jednoj od najekskluzivnijih privatnih bečkih galerija, održat će se multimedijalno predstavljanje konceptualnog jazz albuma "Spiritual Market" kontrabasista i slikara Vedrana Ružića, koji je prošloga tjedna nominiran za dva Porina – za najbolji album jazz glazbe i najbolju skladbu jazz glazbe.

"Spritual Market" zamišljen je kao Ružićeva glazbena posveta putovanjima Marka Pola te se sastoji od 7 raznovrsnih kompozicija od kojih svaka predstavlja dio te znamenite priče, a popraćen je i umjetnički izuzetnim filmom u režiji sjajnog tandema Ira Tomić i John Kardum, koji su tom sadržaju dali genijalnu vizualnu dimenziju. U svrhu glazbenog dočaravanja raznolikih predjela koje Polo posjećuje, Ružić u kompozicijama vješto koristi različite zvučne palete pa pored njegovih 5 autorskih kompozicija album sadrži i aražman srednjevjekovnog moteta i jedne tradicionalne mongolske pjesme. Ovakav slojevit koncept, koji je kod nas prepoznat kao jedan od najzanimljivijih događaja na umjetničkoj sceni, nesumnjivo će oduševiti i zahtjevnu, međunarodnu publiku u Beču.

Uz film i vanserijsku glazbu, tijekom bečkog će predstavljanja u prestižnom galerijskom prostoru biti izloženi i fotografski radovi redateljskog para, kao i zanimljive slike sâmog Ružića koji svoj rad često opisuje kao pretapanje vizualnog i glazbenog.

Poveznica na događaj: https://www.facebook.com/events/440644426267089/

Album "Spiritual Market" moguće je kupiti po cijeni od 69 kn na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim poveznicama:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=864451
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1179401365
Amazon: https://www.amazon.com/Spiritual-Market-Vedran-Ru-i/dp/B01MQNP02W/ref=sr_1_sc_2?ie=UTF8&qid=1481558374&sr=8-2-spell&keywords=sspritual+market
Deezer: http://www.deezer.com/album/14634914

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved