Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
KONCERTOM U LISINSKOM PAULA JUSIĆ PROSLAVILA 30 GODINA UMJETNIČKOG RADA!
27.02.2017 KONCERTOM U LISINSKOM PAULA JUSIĆ PROSLAVILA 30 GODINA UMJETNIČKOG RADA!
Sinoćnjim koncertom u Maloj dvorani Lisinskog, Paula Jusić proslavila je 30 godina svog umjetničkog rada. Koncert je otvorila autorskom pjesmom "Dvije izgubljene duše" po kojoj je nazvan i njen album objavljen 2015. godine. Osim pjesama s tog albuma poput "Miruj srce", "Noć bez svitanja" i drugih, Paula je publiku provela kroz razne žanrove od popa, šlagera, sevdaha, šansone, a pjevala je i poznate klasike na ruskom, engleskom te francuskom jeziku.

Dalmatinka po ocu i Makedonka po majci, Paula je svojom emocijom i sjajnom interpretacijom posebno oduševila pjevajući makednosku narodnu pjesmu "Zajdi, zajdi". Obradom pjesme "Sve smo mogli mi" i dirljivom "Što te nema" dala je posvetu preminuloj Jadranki Stojaković, a pjesmom "Nakon toliko godina" koju je snimila s Kemalom Montenom digla je publiku na noge.

Tijekom večeri Paula se više puta zahvalila svojim glazbenim uzorima Gabi Novak i Terezi Kesoviji te svom svekru Đeli Jusiću koji su Paulu pažljivo slušali iz prvog reda. Upravo za njih otpjevala je pjesme "Moja posljednja i prva ljubavi" te "Život je lijep". Poseban ugođaj cijeloj večeri dala je i Tereza koja je otpjevala pjesmu "U srcu mome" za koju je Paula napisala tekst, a Đelo jr Jusić glazbu. Praćena odličnim glazbenicima, Paula je odličnim izborom pjesama i vokalnom superiornošću publiku provela kroz svoju glazbenu bajku. Ovacijama ispraćena dva puta se vraćala na pozornicu, a pjesma "I Will Always Love You" i makedonska tradicionalna "Kaleš bre Anđo" na sjajan su način zaokružile večer punu emocija.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved