Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
PRAVILA NAGRADNE IGRE NA FACEBOOKU
07.03.2017
Nagradni natječaj u trajanju:

NAGRADNI NATJEČAJ
Mia "Život nije siv"

Članak 1. Organizator
Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom "Život nije siv" je Croatia Records d.d. sa sjedištem u Zagrebu, Makarska 3, OIB 45495790992. Nagradni natječaj priređuje se radi promidžbe proizvoda i usluga Organizatora.

Članak 2. Trajanje
Natječaj se održava od 07. ožujka 2017. do 21. ožujka 2017. na stranici: https://www.facebook.com/Croatiarecordsofficial i na službenoj stranici izvođačice Mije Dimšić: https://www.facebook.com/miadimsic/

Članak 3. Pravo sudjelovanja
U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici društvene mreže Facebook koji su državljani i imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj i koji su fanovi stranica Croatia Records i Mia Dimšić. Profil mora biti u skladu s pravilima Facebooka (http://www.facebook.com/legal/terms). Sudionici nagradnog natječaja su isključivo osobe starije od 18 godina. Prijavljuju se stavljanjem komentara na vizual ili video nagradnog natječaja. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Organizatora i ostalih tvrtki uključenih u nagradni natječaj, sa svojom užom obitelji.

Članak 4. Način sudjelovanja
Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je slijediti korake napisane na Facebook stranicama Croatia Recordsa i Mije Dimšić.

Članak 5. Glasovanje
U izbor ulaze svi natjecatelji koji stave komentar na vizual ili video nagradnog natječaja, a dobitnika biraju predstavnici Croatia Recordsa te Mia Dimšić

Članak 6. Diskvalifikacija
Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike i ukloniti komentare ako:
- sudionik prekrši ova pravila
- prijavljeni uradci su uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, na njima se nalaze javne osobe, ili osobe koje nisu dale svoj pristanak za prijavu na natječaj
- na bilo koji način izražava (ili omalovažava tuđa) vjerska i politička uvjerenja
- prijava prikazuje (ili je i sama) sadržaj koji nije u skladu sa zakonom
- sudionik se koristi lažnim profilom. Lažnim profilima će se smatrati svi profili za koje postoji razumna sumnja da su kreirani isključivo u svrhu lažnog predstavljanja.

Svi sudionici koji su diskvalificirani bit će obavješteni o svojoj diskvalifikaciji porukom u inbox.

Članak 7. Nagrade
Pobjednik natječaja će dobiti obavijest o osvajanju nagrade koja se sastoji od CD-a "Život nije siv" Mije Dimšić (vrijednost 89 kn MPC)
UKUPAN FOND NAGRADA =890 kn

Dobitnik nema pravo zahtijevati drugu nagradu od one koja je navedena u ovim pravilima. Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac, niti se mogu prenijeti na drugu osobu.

Članak 9. Predaja nagrada
Dobitniku će nagrada biti poslana na poštansku adresu. Poštarinu plaća Organizator. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze Organizatora nagradnog natječaja prema dobitniku. Ako se dobitnik ne javi Organizatoru na Facebook stranici u roku od 24 sata od postavljanja obavijesti o osvojenoj nagradi, gubi pravo na nagradu. Nagrada se zatim dodjeljuje sljedećem plasiranom i tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 24 sata.

Članak 10. Pravila Facebook stranice
Facebook nije odgovoran za promociju niti ima veze s istom te ga se oslobađa svake odgovornosti spram svakog pojedinog sudionika. Facebook ni na koji način ne sponzorira ili upravlja natječajem niti je natječaj ikako povezan s Facebookom te sudionik natječaja podatke ostavlja organizatoru, a nikako Facebooku.

Članak 11. Zaštita osobnih podataka
Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje. Organizator neće otkriti ili ustupiti podatke trećim osobama. Sudjelujući u natječaju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, osobito e-mail, pohrane, te sav materijal snimljen u obliku video zapisa ili fotografije koriste isključivo u svrhu promotivnih aktivnosti Organizatora na neodređeno vrijeme.

Članak 12. Opće odredbe
Nakon što je dobitnik Organizatoru potvrdio preuzimanje nagrade, dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 15 dana. Nakon isteka roka, dobitnik gubi pravo na preuzimanje nagrade i Organizator zadržava nagradu. Organizator nije odgovoran ako pobjednik nije dostupan zbog netočnosti podataka ili nemogućnosti uspostavljanja kontakta. Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima. Sudionik koji sudjeluje u promotivnom nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obavješteni.


Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved