Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
U PRODAJI ALBUM KLASIČNE GLAZBE ALLA BURLA ANĐELKA KRPANA (VIOLINA) I NADE MAJNARIĆ (GLASOVIR)
10.03.2017 U PRODAJI ALBUM KLASIČNE GLAZBE "ALLA BURLA" ANĐELKA KRPANA (VIOLINA) I NADE MAJNARIĆ (GLASOVIR)
Od danas je u prodaji novi album "Alla burla" naših istaknutih klasičnih glazbenika Anđelka Krpana (violina) i Nade Majnarić (glasovir) koji sadrži 16 skladbi hrvatskih skladatelja Borisa Papandopula, Rudolfa Matza, Anđelka Klobučara, Stanka Horvata i Tomislava Uhlika. "Alla burla" nastavak je uspješne suradnje dvoje vrsnih glazbenika koja je sredinom travnja prošle godine rezultirala albumom "Minijature za violinu i glasovir", objavljenog također u nakladi Croatia Recordsa. Album "Alla burla" je u dvorani Blagoje Bersa Muzičke akademije u Zagrebu u prosincu 2016. godine snimio Krešimir Petar Pustički, koji je ujedno i producent albuma. Likovno oblikovanje CD-a s fotografijama Ante Topića i naslovnim crtežom Roberta Budora potpisuje Marijana Ćurčić Baldini, dok je tekstove u knjižici napisala Gordana Krpan. Snimanje albuma financijski je podržalo Ministarstvo kulture Republike Hrvatske.

Anđelko Krpan diplomirao je violinu na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, magistrirao u Beču, a usavršavao se na majstorskim tečajevima u Gsdtaadu. Bio je član Bečke komorne filharmonije, Zagrebačkih solista te koncertni majstor Zagrebačkih solista i Orkestra HNK iz Zagreba. Od 1995. godine predaje violinu na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Jedan je od utemeljitelja i prvi violinist Gudačkog kvarteta Sebastian. S kvartetom Sebastian, pijanisticom Nadom Majnarić te violinistom Markom Generom snimio je čak 11 albuma za Croatia Records.

Pijanistica Nada Majnarić glazbenu je školu završila u Zagrebu, studira u Beču, a magisterij završava u Stuttgartu. Dobitnica je mnogih prestižnih stipendija i najviših nagrada na međunarodnim natjecanjima, a uz mnogobrojne nastupe diljem svijeta, u Društvu za glazbeni teatar u Beču održala je dosad više od 80 koncerata. Od 1995. godine radi na Konzervatoriju u Beču kao korepetitor. Za nosač zvuka "Hrvatske sonate" s Anđelkom Krpanom dobitnica je nagrade Porin u dvije kategorije.

Album "Alla burla" potražite po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te sljedećim poveznicama:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=932375
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1211737082
Amazon: http://amazon.com/ALLA-BURLA-ANDELKO-KRPAN-MAJNARIC/dp/B06XHLYV3D/ref=sr_1_1_twi_aud_1?ie=UTF8&qid=1489137767&sr=8-1&keywords=AN%C4%90ELKO+KRPAN
Deezer: http://deezer.com/album/15520766

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved