Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
TELEVIZIJSKA PREMIJERA FILMA SPIRITUAL MARKET
14.03.2017 TELEVIZIJSKA PREMIJERA FILMA SPIRITUAL MARKET
Sutra, u utorak, 14. ožujka, u 20.55 h na HTV 3, u sklopu emisije "Svijet jazza" bit će prikazan jazz art film "Spiritual Market" redatelja Johna Karduma i Ire Tomić, dojmljiva vizualizacija istoimenog albuma kontrabasista i slikara Vedrana Ružića, nedavno nominiranog za Porin za jazz album godine i jazz skladbu godine.

To multimedijalno jazz djelo, čija je fantastična glazba kao njegova okosnica objavljena u izdanju Croatia Recordsa, predstavlja jedan od najvažnijih događaja na našoj umjetničkoj sceni, a njegova je izuzetna artistička vrijednost, osim dvjema nominacijama za Porin, potvrđena i nedavnim gostovanjem u jednoj od najekskluzivnijih privatnih galerija u Beču, prestižnoj Cars & Arts.

"Spritual Market" je zamišljen kao Ružićeva glazbena posveta putovanjima Marka Pola, u čijem zvučnom oslikavanju mu pomaže njegov sjajni sastav – Pavle Miljenović na gitari, Adriano Bernobić na bubnjevima i Mario Bočić na tenor saksofonu. Album se sastoji od 7 raznovrsnih kompozicija od kojih svaka predstavlja dio te znamenite priče, a  prateći film Johna Karduma i Ire Tomić tom je sadržaju dao genijalnu vizualnu dimenziju.

Neobične, simboličke interpretacije Polovih putovanja u suvremenom ključu tvore s fenomenalnom glazbom rijetko atraktivnu cjelinu, pa će sutrašnje prikazivanje biti posebna prilika ljubiteljima vrhunske umjetnosti – ne samo da u cijelosti odslušaju jedan od vrhunaca našeg jazza u protekloj godini, nego i da pogledaju jedno izuzetno filmsko ostvarenje naših ponajboljih mladih umjetničkih talenata.

O albumu i filmu u emisiji uz Ružića govorit će i redatelji, ali i glasoviti filmolog i poznavatelj jazza Nikica Gilić.

Album "Spiritual Market" možete kupiti po cijeni od 69 kn na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim poveznicama:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=864451
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1179401365
Amazon: https://www.amazon.com/Spiritual-Market-Vedran-Ru-i/dp/B01MQNP02W/ref=sr_1_sc_2?ie=UTF8&qid=1481558374&sr=8-2-spell&keywords=sspritual+market
Deezer: http://www.deezer.com/album/14634914

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved