Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
NAJVEĆI HITOVI IBRICE JUSIĆA NA ALBUMU THE BEST OF COLLECTION
20.03.2017 NAJVEĆI HITOVI IBRICE JUSIĆA NA ALBUMU "THE BEST OF COLLECTION"
18 bezvremenskih hitova velikog glazbenika Ibrice Jusića objedinjeno je na novom albumu iz edicije "The Best of Collection" u izdanju Croatia Recordsa. Klasici poput "U svakom slučaju te volim", "Jubi san vašu 'ćer", "Celuloidni pajac", "Emina", "Kuća pored mora" neizostavan su dio hrvatske šansonijerske baštine u čije su temelje trajno ugrađeni te stoga ovaj album predstavlja veliku vrijednost za sve poštovatelje lijepe lirike, izvedbene virtuoznosti i emotivne interpretacije.

Ibrica Jusić glazbenik je prepoznatljivog glazbenog izričaja isprepletenog hrvatskim, francuskim i talijanskim utjecajima. Na glazbenoj je sceni od 1965. godine kada je prvi put zasvirao na dubrovačkim skalinama što se pretvorilo u predivnu tradiciju u sklopu koje već desetljećima održava svoja tradicionalna ponoćna koncertna druženja s publikom. Do kraja posvećen umjetnosti, Ibrica utjelovljuje čovjeka kojemu je glavni pokretač romantično poimanje svijeta, lišeno bilo kakvog materijalnog utjecaja. Gitara, glas i pjesme kojima pronosi poruke ljubavi dovoljni su da Ibrica zaokupi pažnju publike koje je uvijek bio dio, ističući se jedino svojim beskrajnim talentom.

Njegovu iskrenu emociju prepoznali su i veliki autori s kojima je tijekom svoje bogate karijere često surađivao pa je tako Pero Gotovac skladao i aranžirao skladbe zastupljene na ovome albumu "Mačka" i "Celuloidni pajac", a veliki uspjeh polučila je obrada legendarne skladbe Arsena Dedića "Kuća pored mora" sa zadnjeg albuma "Harlekino" koji je nagrađen Porinom za najbolji album zabavne glazbe. Ibrica je otpjevao mnoge stihove poznatih pjesnika i pisaca, kao što su Jacques Brel, Drago Britvić, Luko Paljetak, Bertolt Brecht udahnuvši im novi život svojim lijepim melodijama.

Album "The Best of Collection" potražite po cijeni od 49 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te sljedećim poveznicama:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=932563
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1216697877
Amazon: https://www.amazon.com/dp/B06XQ2YPF3/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1489761091&sr=8-2&keywords=IBRICA+JUSI%C4%86
Deezer: http://www.deezer.com/album/15506960

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved