Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
OBJAVLJEN NOVI SINGL I SPOT BENDA EMIR & FROZEN CAMELS  NISAM SAM
09.05.2017 OBJAVLJEN NOVI SINGL I SPOT BENDA EMIR & FROZEN CAMELS
NISAM SAM

Nakon veoma uspješnog prethodnog singla “Volim te”, bend Emir & Frozen Camels (EFC) ima novu pjesmu - “Nisam sam”.
“Nisam sam” ima sve preduvjete da postane pravi ljetni hit, vrlo je radiofonična pjesma, a produkcijski prati suvremene svjetske glazbene trendove, pri tome zadržavajući prepoznatljivi “EFC retro feeling”.

I ova, kao i mnoge dosadašnje pjesme “smrznutih deva” nastala je u zajedničkoj glazbenoj kuhinji, u studijima “Mix Factory” na Floridi (SAD) i  “Long Play” u Sarajevu.

“Radni naslov ove pjesme je bio “Ljubav”, no pred kraj snimanja sam je ipak preimenovao u “Nisam sam”, jer pjesma govori o univerzalnoj temi fatalnih ljubavnih odnosa, koji nam se dešavaju, a u kojoj nismo sami i prema kojoj niko od nas nije imun. Glazbeno, pjesma “Nisam sam” je ipak mali iskorak iz dosadašnjeg EFC zvuka, prevashodno ka jednoj puno modernijoj produkciji, za šta sam zahvalan producentu Mahiru Sarihodžiću, sa kojim uspješno surađujem već duži period”, naglasio je autor pjesme Emir Bukovica.

Pjesma “Nisam sam” je dobila i svoj video spot, a iza njega stoji veoma neobična internacionalna ideja i ekipa. Naime, EFC bend je početkom mjeseca travnja na svojoj Facebook stranici objavio međunarodni poziv svim zainteresiranim da na zadatu temu pjesme “Nisam sam” snime i pošalju  video klip na adresu benda. Nakon mnoštva različitih prijedloga i pristiglih video klipova, bend se odlučio izabrati video klip italijanskog para, Fabiane i Federica iz Rima, koji su svojom interpretacijom EFC pjesme, na sebi potpuno nepoznatom jeziku i glumom oduševili članove benda.

Na spotu se pojavljuju i dijelovi snimljenog materijala u studiju defMEDIA u američkom gradu Fort Myers na Floridi, kao svojevrsna vrsta parodije na megapopularne audicije i talant natjecanja.
Režiju spota potpisuje redateljka Amela Ćuhara iz sarajevske produkcijske kuće Prime Time.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved