Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
NARCIS VUČINA, MATIJA DEDIĆ I ZIJAH SOKOLOVIĆ U NOVOM SPOTU SVIJET SE DIJELI NA DVOJE
05.07.2017 NARCIS VUČINA, MATIJA DEDIĆ I ZIJAH SOKOLOVIĆ U NOVOM SPOTU "SVIJET SE DIJELI NA DVOJE"
Narcis Vučina snimio je prvi spot za pjesmu s albuma "Poezija i Šansona" koji je u nakladi Croatia Recordsa objavljen potkraj travnja ove godine. Riječ je o pjesmi "Svijet se dijeli na dvoje" koju je Narcis napisao s Duškom Trifunovićem, a koju je još prije 35 godina otpjevala neponovljiva Jadranka Stojaković. Spot "Svijet se dijeli na dvoje" sinoć je premijerno emitiran na CMC televiziji, a možete ga pogledati na YouTube linku: https://www.youtube.com/watch?v=I6pvBXL9I_E

Stihove na početku pjesme interpretira proslavljeni glumac Zijah Sokolović, dok je klavirsku dionicu odsvirao najbolji hrvatski pijanist Matija Dedić. Spot je sniman u Polukružnoj dvorani Teatra &TD u Zagrebu pod redateljskom palicom Dinka Pasinija.

Narcis Vučina cijeli je svoj život posvetio glazbi. Završio je Filozofski fakultet i stekao titulu profesora engleskog jezika, a u Muzičkoj školi završio je violinu. Radio je na TV Sarajevo kao muzički urednik i surađivao s mnogim popularnim imenima tadašnje glazbene scene. Tih 70-ih godina započinje samostalnu pjevačku karijeru, surađuje s Duškom Trifunovićem na poetsko - glazbenim večerima, pojavljuje se na mnogobrojnim festivalima, a 80-ih počinje pisati pjesme i za druge izvođače. Mnogo puta su njegove pjesme nagrađivane. Značajan uspjeh postigao je i u Danskoj. Narcis Vučina trenutno piše nove pjesme, kako za sebe tako i za druge, a vrijeme će pokazati da li ćete neke od njih i vi zavoljeti i rado pjevušiti.

"Ovaj album je kao Aspirin. Nađite neko tiho, intimno mjesto u svome domu. Smjestite se udobno, upalite par svijeća, pustite album i uživajte u poeziji kakve više nema i u šansoni kakve više nema. Poezija i šansona su kao jelo. Nadam se da će vama biti bar kao predjelo", rekao je Narcis povodom izdavanja albuma.

Pjesmu "Svijet se dijeli na dvoje" preuzmite na: singlovi.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved