Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
NAJPOZNATIJE PJESME ZVONKA BOGDANA U EDICIJI THE BEST OF COLLECTION
14.07.2017 NAJPOZNATIJE PJESME ZVONKA BOGDANA U EDICIJI "THE BEST OF COLLECTION"
Zvonko Bogdan, istinski umjetnik, neponovljivi interpretator, skladatelj, tekstopisac, zapisivač i čuvatelj glazbene baštine, čovjek koji je svoj život posvetio glazbi njegujući tradicijsku tamburašku glazbu, starogradske pjesme i romanse zasluženo je dobio svoje mjesto u ediciji "The Best of collection".

"Tko te ima, taj te nema", "Govori se da me varaš", "Kraj jezera jedna kuća mala", "Ako si ti pupoljak od ruže" pjesme su koje su postale opće mjesto i dobro su poznate svim generacijama pa i onima koje stihove ovih pjesama znaju naizust, a da ne znaju kakvo se veliko autorsko ime krije iza njih.

Bogdanova popularnost odavno je prešla granice njegovog zavičaja i on i danas svojom interpretacijom pjesama stvara atmosferu autentičnog ugođaja ravničarskog kraja i nekih prošlih vremena koja ostaju opjevana u njegovim pjesmama. Suradnja s Jerryjem Grcevichem rezultirala je njegovim interpretacijama tradicionalnih pjesama kao što su "Večernji zvon", "Kopa cura vinograd", "Seoska sam lola", "Temerav" i "Evo banke". Naravno, tu je i nezaobilazna "Nema ljepše djevojke" kao i suradnja s Tamburaškim sastavom Dike koja je rezultirala pjesmom "Slavonac sam ja" i koja dokazuje da su Bogdanove izvođačke sposobnosti još uvijek vrijedne pažnje i da definitivno nije izgubio na popularnosti - upravo je ovo izdanje nešto što svaki ljubitelj tradicionalne tamburaške pjesme mora imati!

Ova sjajna kompilacija dostupna je po cijeni od 49 kn na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na našem webshopu i internetskim servisima iTunes, Deezer i Amazon:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=947382
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1255191559
Amazon: http://amazon.com/BEST-COLLECTION-ZVONKO-BOGDAN/dp/B073JLQNS7/ref=sr_1_4_twi_aud_2?s=music&ie=UTF8&qid=1499954689&sr=1-4&keywords=ZVONKO+BOGDAN
Deezer: http://deezer.com/album/44071491

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved