Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
IVO PERKUŠIĆ DAJE OBEĆANJE ŠIBENSKOJ PUBLICI
03.08.2017 IVO PERKUŠIĆ DAJE OBEĆANJE ŠIBENSKOJ PUBLICI
Ivo Perkušić, nakon uspjeha sa singlom "Vrijeme" kojim se predstavio na Zagrebačkom festivalu, objavio je pjesmu "Obećanje".
Za prekrasnu pjesmu zaslužan je autorski tim u sastavu Ines Prajo, Arijana Kunštek i Ivan Popeskić.

Ivo će se ovim sjajnim singlom predstaviti šibenskoj publici na 20. večerima dalmatinske šansone. Za pjesmu je snimio i spot u kojem briljira mlada glumica Maja Kovač. Prekrasan spot snimljen u Šibeniku je djelo Ivana Špehara, kojemu se kao asistent kamere pridružio i Dario Matić.

Za 29-godišnjeg Ivu Perkušića uistinu se može reći da je svestrana osoba. Akademski je glumac koji je diplomirao i engleski i talijanski jezik s književnostima. Ivo od malena sudjeluje u scenskim nastupima u Splitu u kojem je završio osnovnu školu i klasičnu gimnaziju nakon koje upisuje studij engleskog i talijanskog jezika. Po završetku tog studija upisuje studij glume te se nakon diplome zapošljava u Gradskom kazalištu mladih u Splitu. Uskoro otkriva ljubav prema glazbi te ju počinje ostvarivati i kroz zanimljivu kombinaciju Mediterana i nacionalne portugalske glazbe, fada, s kojim nastupa diljem Hrvatske, a ostvario je nastup s portugalskom fadisticom svjetskog glasa Anom Mourom, koja je pjevala s Princeom, Rolling Stonesima i drugim glazbenicima.

Ljubav prema jeziku i književnosti ostvarila se i u glazbi u kojoj poetičnost pronalazi u lirici fado tekstova koji su obilježili njegov glazbeni opus. Muški fadisti u Portugalu su itekako popularni, a Ivo ih izvodi na svojstven način ubacujući i zvuk mandoline u portugalsku glazbu. Nastupa uz pratnju mandolinskog orekstra "Sanctus Domnio" koji se može podičiti nagradom najboljeg europskog mandolinskog orkestra. Fado ga odvodi i do Lisabona, gdje je također pjevao. I na kazališnim daskama iskazao je glazbeno umijeće nastupajući u opereti "Splis'ki akvarel" te mjuziklima na Međunarodnom festivalu djeteta u Šibeniku "Mačak Džingiskan i Miki Trasi" u režiji Ivana Lea Leme te "Čarobnjaku iz Oza" u režiji Nine Kleflin. Igra u brojnim predstavama kako u matičnom, tako i u drugim kazalištima.

Pjesmu preuzmite na download zoni Croatia Recordsa, singlovi.crorec.hr, a spot pogledajte na našem YouTube kanalu: https://www.youtube.com/watch?v=M1BLD3ng-NM

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved