Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
CRNO NA BIJELO PREDSTAVLJAJU MOĆNU BALADU VJETAR SJEĆANJA
28.11.2017 CRNO NA BIJELO PREDSTAVLJAJU MOĆNU BALADU "VJETAR SJEĆANJA"
Sjajni mladi bend Crno na bijelo vraća se na scenu godinu dana nakon posljednjeg singla i to odličnom baladom "Vjetar sjećanja". Autor glazbe i stihova i ovoga je puta jedan od najboljih domaćih autora Mario Vestić, a na aranžmanu je radio čitav bend u suradnji sa autorom teksta, u kojem je svakom članu benda dána sloboda da se izrazi na svom instrumentu onako kako čuje i osjeti pjesmu, te smo dobili jednu rock baladu. Pjesma je snimljena u Zagrebu  u studiju „Audio i video produkcija Plavi Film“.
Pjesmu prati i istoimeni video spot, a osim novog singla bend je najavio i prvi studijski album koji bi svjetlo dana trebao ugledati sljedeće godine.
„Spot smo radili u suradnji sa mladim, talentiranim Županjcem Matejom Čehovskim  Čehom (Studio 55) na više lokacija (Osijek, Županja, okolica Vinkovaca). Glavna uloga pripala je mladoj glumici iz okolice Županje Katarini Šestić, zamisao spota je da se ne pojavljujemo u spotu u ulozi benda nego indirektno u različitim ulogama poput konobara, profesora, svećenika, mladoženje itd., kako kompletna priča ne bi bila toliko usmjerena na bend koliko na radnju  spota“, istaknuli su iz benda.

Spot pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=tR8_7IdDCBg

Grupa Crno na bijelo publici se predstavila početkom prošle godine singlom "Ti moraš biti moja" koja je odmah osvojila radijske postaje i publiku, a krajem 2016. objavili su pjesmu "Kristina". Dosad su već postali poznati po zaraznim refrenima, a ovoga puta publici otkrivaju svoju nježniju stranu.
Trenutačnu postavu benda čine: Josip Čorić  (klavijature), Andrija Đurašević (bas gitara), Kristian Šokčević (bubnjar), Sebastijan Galić (gitarist) i Željko Mareljić (vokal).

Pjesmu preuzmite na: singlovi.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved