Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
U PRODAJI THE BEST OF COLLECTION ZDENKE KOVAČIČEK
01.12.2017 U PRODAJI "THE BEST OF COLLECTION" ZDENKE KOVAČIČEK
Najnovije izdanje u ediciji "The Best of Collection" je ono Zdenke Kovačiček, a na kojem se nalazi 21 pjesma iz njezine 60 godina duge karijere. Jedna je od najboljih hrvatskih jazz-rock pjevačica i izvođačica bluesa, a često ju nazivaju i prvom damom jazza!

Zdenka je poznata po karizmatičnom i jedinstvenom vokalu te svestranom pristupu glazbi, energičnim nastupima, zanimljivim interpretacijama i moćnim improvizacijama. Vješto prelazi granice žanrova i osvaja podjednako jazz i rock publiku i kritiku. Od prvog albuma "Zdenka Kovačiček" do danas prošlo je gotovo 40 godina, a neke od njezinih najvećih uspješnica nalaze se na ovoj kolekciji najvećih hitova. "Frka", "Elektra", "The Violin Song", "Ja sam žena", "Zbog jedne davne melodije", "Sanjala sam da sam bila tulipan", ali i pjesme iz karijere s Duo Hani, "Mi i jutro" i "Djevojčice (U pola dva)", samo su dio ovog izdanja. Autor kompilacije je poznati radijski voditelj, glazbeni urednik i kritičar Zlatko Turkalj Turki.

Povodom 60. godišnjice njezine karijere, u srijedu, 29. studenog održan je veliki koncert u Lisinskom gdje su se Zdenki na pozornici pridružili njezini prijatelji glazbenici, među kojima su Valerija Nikolovska, Vanda Winter, Tihomir Pop Asanović, Vedran Božić, Branko Bogunović Pif i duo Nipplepeople koji je obradio pjesmu "Frka" i smjestio ju na zasluženo mjesto, među najveće glazbene hitove ove godine.

Album "The Best of Collection" Zdenke Kovačiček po cijeni od 49 kuna potražite na svim prodajnim mjestima te sljedećim poveznicama:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=960566
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1313245617
Amazon: http://amazon.com/dp/B077SYXDMB/ref=sr_1_3?s=music&ie=UTF8&qid=1511963294&sr=1-3&keywords=ZDENKA+KOVA%C4%8CI%C4%8CEK
Deezer: http://deezer.com/hr/album/52539872

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved