Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
U PRODAJI ALBUM 13. GLAZBENOG FESTIVALA ŠOKAČKE PISME ŽUPANJA, 2018.
26.01.2018 U PRODAJI ALBUM "13. GLAZBENOG FESTIVALA ŠOKAČKE PISME ŽUPANJA, 2018."
U prodaji je album s 20 novih tamburaških pjesama koje će biti izvedene na večerašnjem 13. Glazbenom festivalu "Šokačke pisme" Županja 2018. U Dvorani Mladost s početkom u 19:30 sati nastupit će neki od najboljih tamburaških izvođača i bendova čije će nove skladbe konkurirati za najslušanije u radijskom eteru tijekom 2018. godine. Također, prije izvedbi novih skladbi, direkcija festivala dodijelit će priznanja trima najslušanijim pjesmama s prošlogodišnjeg festivala.

Županjskoj će se publici večeras predstaviti Najbolji hrvatski tamburaši, Bosutski bećari, Šokci, Renata Kos, Salaš, Šarmeri, Kristali, Garavuše, Zvona, Slavonci, Cure iz centra, Stjepan Mlikota - Stjepko, Čibero, Satir, Tambura band, Čokanj, Rubato, MVS Bećarine KUD-a Tena, Indigo te TIM. Album otvaraju legende tamburaške glazbe - Najbolji hrvatski tamburaši za koje je novu pjesmu "Pjesmo moja" napisao njihov dugogodišnji suradnik Mario Vestić, a zatim slijede Bosutski bećari s prekrasnom pjesmom "Priča o Jeli" koju je napisao Željko Zovko. Prvi nastup na festivalu zabilježit će Tamburaši iz Markuševca (TIM) koji su nastup izborili pobjedom na vukovarskom Tamburaškom kirbaju, dok se već tradicionalno na festivalu pojavljuju Kristali, Garavuše, Šokci, Slavonci i drugi.

Sve pjesme na festivalu izvode se u pratnji isključivo tradicionalnih tamburaških instrumenata te je stoga ovo jedan od rijetkih domaćih festivala koji predstavlja izvornu tamburašku glazbu. Posebnost ovog festivala jest njegovo očuvanje glazbene baštine koja se njeguje u tom dijelu panonske ravnice, među žiteljima Slavonije, Baranje, Srijema, Banata i Bačke, kao i davanje prilike mladim i talentiranim tamburašima i autorima u njihovom nastojanju da se kvalitetno predstave na tamburaškoj sceni i hrvatskom glazbenom eteru.

Album kupite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 69 kuna te na:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=965254
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1334122007
Amazon: http://amazon.com/dp/B0796VNLSH/ref=sr_1_1_twi_aud_1?ie=UTF8&qid=1516622119&sr=8-1&keywords=%C5%A0OKA%C4%8CKE+PISMEL
Deezer: http://deezer.com/hr/album/54801562


Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved