Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
U PRODAJI JE 50 ORIGINALNIH HITOVA HALIDA MUSLIMOVIĆA
16.02.2018 U PRODAJI JE "50 ORIGINALNIH HITOVA" HALIDA MUSLIMOVIĆA
U prodaji je izdanje jednog od najpoznatijih i najtiražnijih pjevača narodne glazbe – neponovljivog Halida Muslimovića. Poznat i kao Plavi čuperak, njegove pjesme urezane su duboko u kolektivnu memoriju. Svoju prvu singlicu "Amela"/"Čuvaj prvu ljubav" objavio je sada već daleke 1982. godine, a već iduće godine objavljuje album prvijenac "Amela, ti i ja" u suradnji s kompozitorom i aranžerom Borom Višnjičkim nakon čega kreće Halidov strelovit uspon – pjesma "Oj, jarane, jarane" danas je evergreen, a u ono vrijeme izazvala je pravu glazbenu revoluciju. Halid Muslimović do dana današnjeg niže samo uspjehe, a osamnaest objavljenih albuma najbolje svjedoči o kakvom se sjajnom pjevaču radi.

Kako je to lijepo sročila Vesna Tasić u predgovoru ovom izdanju: "Životna priča Halida Muslimovića je priča o uspjehu i ostvarenju snova." I upravo je to najbitnije, ostvarenje snova unatoč svim nedaćama koje nekoga mogu snaći na tom putu – rijetki znaju suvereno svoju priču dovesti do zacrtanog cilja i napraviti tokom tog životnog putovanja i puno više – tu se krije Halidova veličina. Svi njegovi hitovi, "Mene je učilo vrijeme", "Nemoj tako, hej sviraču", "Hej, ljubavi, u dalekom gradu", "Nije mene dušo ubilo", "Slušaj majko moju pjesmu", "Hej, kafano, neću više", "Znam, za sve sam kriv" i ostale koje su pronašle svoje mjesto na kompilaciji 50 originalnih hitova, živjet će vječno. No, Halid marljivo stvara i dalje pa su se na kompilaciji našle i njegove dvije najnovije pjesme – "Jesenje lišće" i "Dunjo moja" – koje dokazuju da nam Halid još ima mnogo toga za prenijeti svojim pjesmama.

Ova kompilacija, objavljena u suradnji s Halidom i njegovom producentskom kućom HFW Production, definitivno će pronaći put do svih ljubitelja Halidovog opusa, kao i onih koji jednostavno žele uživati u stvaralaštvu ovog velikana narodne glazbe, i prvog koji je u narodnu glazbu unio elemente rocka – hrabri potezi čine velike umjetnike!

Album "50 originalnih hitova" Halida Muslimovića nabavite po cijeni od 79 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=967010
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1345322793
Deezer: http://deezer.com/hr/album/56505342

O izvođaču
Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved