Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
TONI JANKOVIĆ SLAVI LJUBAV NOVIM SINGLOM TE NEMIRNE USNE
19.02.2018 TONI JANKOVIĆ SLAVI LJUBAV NOVIM SINGLOM "TE NEMIRNE USNE"
Prvi pjevač Divljih jagoda i vječni romantik Ante Toni Janković slavi ljubav novim singlom i spotom "Te nemirne usne" te najavljuje novo poglavlje u svom životu i karijeri.

Singl "Te nemirne usne" je ljubavna pjesma i logični nastavak diskografije pjevača čije su ljubavne balade poznate diljem regije. Novi singl nastao je spontano, a Toni na njega gleda kao na svojevsni eksperiment jer, kako i sam kaže, "s glazbom ne kalkulira nego radi iz srca" tako da nema razrađeni plan, ali zna sa sigurnošću da se i dalje želi baviti glazbom koja je sastavni dio njegova života od mladosti i Divljih jagoda s kojima je i započeo uspješnu karijeru.  

U Divljim jagodama je bio od početka, davne 1977. godine, a osim vokalnih izvedbi na prva dva albuma "Divlje jagode" i "Stakleni hotel", svojim tekstovima je obilježio jednu eru i budućim naraštajima ostavio klasike "Krivo je more" i "Jedina moja". Nakon Divljih jagoda zapošljava se u Sarajevskoj operi i paralelno radi na svojoj samostalnoj karijeri u kojoj je objavio 3 solo albuma. U tom periodu radi sa sarajevskim skladateljem Farukom Hasanbegovićem te s njegovim pjesmama predstavlja TV Sarajevo na natjecanju za pjesmu za Euroviziju. Nastupao je na mnogobrojnim festivalima poput Knin Festa gdje osvaja drugu nagradu sa pjesmom Tonija Eterovića, ali i drugima poput Chansonfesta, Zagrebačkog, Krapinskog i Podravina festivala.

Danas živi i radi u Zagrebu gdje je član stalne postave kazališta Komedije te se aktivno bavi glazbom što potvrđuje i singl "Te nemirne usne" na kojem je okupio ekipu samih profesionalaca. Vedad Hadžiavdić (gitarist Teške industrije) je autor glazbe, Krunoslav Krapec teksta, a Marijan Gudelj (klavijaturist grupe JINX) je producent dok je Zlatan Ćehić Ćeha (bivši basist Divljih jagoda i član benda Vulkan) surađivao na aranžmanu sa ostatkom ekipe. Pjesma je snimljena u zagrebačkom studiju Soundcage. Spot autora Damira Matoza, koji prati radnju pjesme te prikazuje proces snimanja pjesme, pogledajte na linku: https://www.youtube.com/watch?v=zzDNkdvzMV4

Pjesmu preuzmite na: singlovi.crorec.hr

O izvođaču
Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved