Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
KLAPA BUNARI NA KRILIMA NOMINACIJE ZA PORIN OBJAVILI SPOT OMIŠKI
28.02.2018 KLAPA BUNARI NA KRILIMA NOMINACIJE ZA PORIN OBJAVILI SPOT "OMIŠKI"
Novi spot klape Bunari "Omiški" mix je tri pjesme s njihovog istoimenog albuma objavljenog krajem 2017. godine, a na kojem se nalazi 13 napjeva i skladanih klapskih pjesama koje je klapa izvodila na Festivalima dalmatinskih klapa u Omišu. Uz mnogobrojne nagrade koje su Bunari osvojili upravo na tom klapskom Olimpu, vodička klapa može se pohvaliti još jednim priznanjem - nominacijom za Porin u kategoriji Najboljeg albuma klapske glazbe za 2018. godinu!

Dio spota za pjesmu "Sve su koke poludile" snimana je u polju i kokošinjcu prvog tenora Ante, a "Mare moja, moj uzorje" na autentičnoj lokaciji s početaka klape Bunari (stari dio Vodica kod Čorićevog turnja) gdje je klapa često znala zapivati ispod prozora lipim vodiškim divojkama. Jedna od tih divojaka je i sadašnja supruga basa Marka Tea, koja se uz još dvije supruge članova klape Sanju i Jelenu, te mamu Editu i barba Guštu pojavljuju u spotu. "Sagradi' ću kuću" odvodi nas u Šepurine na otoku Prviću gdje se Bunari susreću sa svojim prijateljima iz klape "Štumci" od kojih su prvi put čuli ovu pjesmu po kojoj su postali prepoznatljivi.

Redatelj spota je Tomislav Dugandžić čime se nastavila uspješna suradnja klape i mladog redatelja ostvarena u prijašnjim spotovima "Fališ", "Potraži me u sjećanju" i "Božićna čestitka".

Spot klape Bunari pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=8t9e8BVBWao, a pjesmu preuzmite na: singlovi.crorec.hrO izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved