Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
SAVRŠENA NOVA PJESMA I SPOT BARABA
14.03.2018 SAVRŠENA NOVA PJESMA I SPOT BARABA
Frontman sastava Barabe, Tomislav Španić uhvaćen je u zagrljaju poznate manekenke s inozemnom karijerom, Petre Vladimir, no samo za potrebe snimanja novog video spota „Savršena“. Sve popularniji kraljevi zabave, ovom prekrasnom baladom sigurno će raznježiti ljepši spol jer poruka njihove pjesme je da uvijek postoji muškarac kojem su posebne i savršene.

„ Ljubavi sada dok plešemo zajedno mi, dok drhte nam tijela, znaj samo ti jedina si, moj si život i raj, želim da znaš koliko mi značiš, da si za mene savršena.. „ dio je teksta pjesme „Savršena“ za koju je glazbu i stihove protkane ljepotom ljubavnih emocija napisao gitarista Baraba Ivica Petrović, dok je za aranžman zaslužan Luka Kovačić. I ovoga puta prekrasna suradnja Baraba i redatelja Almmira Fakića (FrameForm Production) donijela je video koji obiluje ljubavlju i nepatvorenim iskrenim emocijama.

Petra je savršena, ona je slikarica portretistica, njihov odnos je prepun romanse, uzbuđenja i erotike, dok Tomislav u cijelu priču unosi ogromnu količinu pozitivne energije vizualizirajući sam tekst pjesme, objasnio je Almmir.

Na radost brojnih obožavatelja kraljeva zabave Baraba koji su postali glavna atrakcija na privatnim zabavama i ekskluzivnim vjenčanjima te nakon hit pjesme „Živjeli mladenci“ koja je ušla u repertoar svih svadbenih svečanosti, vjerujemo da će upravo „Savršena“ biti neizostavna pjesma za one najemotivnije trenutke. Grupa Barabe nastavlja svoju turneju, te ih uskoro možemo vidjeti na koncertima u Pregradi, Jastrebarskom, Puli, Budinščini, Zagrebu i dr., a u pripremi su i ostale pjesme koje će se naći na njihovom albumu prvijencu.Pjesmu „Savršena“ potražite na singlovi.crorec.hr, a spot potražite na: https://www.youtube.com/watch?v=h-wm8q9c0yg

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved