Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
BEZ NJE - NOVI SINGL I SPOT GRUPE FORUM!
14.05.2018 BEZ NJE - NOVI SINGL I SPOT GRUPE FORUM!
Nakon dugogodišnje diskografske stanke, grupa „Forum“ objavila je novi singl i spot „Bez nje“. Nakon punih trinaest godina diskografske pauze, članovi grupe Forum, predvođeni pjevačem Davorom Pekotom, odlučili su snimiti pjesmu autora Rikarda Perkovića (glazba) i Sanje Perković (tekst) koju su aranžirali Leo Škaro i Rikardo Perković. Osim frontmana Davora Pekote i gitarista i autora Rikarda Perkovića koji čine okosnicu grupe Forum zanimljivo pojačanje u grupi je mlada i talentirana pjevačica Andrea Paškvan koja je nakon 30 godina postojanja grupe, razbila mušku dominaciju članova.

Osnovan 1985. godine, zadarski super band, kako često laskaju grupi „Forum“ i dan danas je zvučno ime na domaćoj glazbenoj sceni te sinonim za vrhunsku glazbu, gala partyje i dobru zabavu. Iako je Forum je oduvijek imao dva frontmena i tri udarna vokala u bandu su uvijek pjevali svi. Svojedobno su imali čak i brass sekciju pa je višeglasno pjevanje uz vrhunsko glazbeno umijeće bio skriveni adut i posebnost "Foruma". Kroz godine, postava benda se ponešto mijenjala, pa su tako uz nezamjenjive Pekotu i Perkovića, u grupi bubnjar Hrvoje Perić, Boris Ivanov na basu, Klaudio Krizman na gitari, Vedran Supičić na klavijaturama te Ivan Županović koji je solist na novom singlu „Bez nje“.

„Iako smo neko vrijeme bili diskografski neaktivni, sviramo čitavo ovo vrijeme i imamo vrlo širok repertoar. Kad glazba jednom uđe pod kožu, ne može iz nje vani“; kaže Davor Pekota i najavljuje još mnogo iznenađenja.

Prije tri godine, zadarska grupa „Forum“ održala je veliki, jubilarni koncert u čast 30. godina postojanja, a njihovi brojni sljedbenici s nestrpljenjem očekuju njihove mnogobrojne nadolazeće nastupe od kojih svakako izdvajamo koncert kao dio bogatog glazbenog programa na više punktova u okviru CMC festivala koji će se u lipnju održati u Vodicama, te koncert 10. srpnja u Zadru na Poljani Šime Budinića.

Za novi singl snimljen je i spot u režiji Igora Goića, a iako su trenutačno zauzeti promocijom ovog singla njihovu publiku razveselit će i njihove nove pjesme u pripremi.

Pjesmu „Bez nje“ potražite na singlovi.crorec.hr, a spot pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=XeUkDRyCUEU

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved